18 nov 2008, 10:54

Беззаглавно 

  Poesía » De amor
569 0 1

Погледни в моите очи...

Виждаш ли тъгата, която ти ми причини?

Вслушай се в ритъма на моето сърце,

чуваш ли как то тебе зове?

Всичко за мене беше ти,

но защо така ме нарани?

Тъгата пак превзе моя ден,

защо ти не си до мен?

© Мирчетууу Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??