18 нояб. 2008 г., 10:54

Беззаглавно 

  Поэзия » Любовная
570 0 1

Погледни в моите очи...

Виждаш ли тъгата, която ти ми причини?

Вслушай се в ритъма на моето сърце,

чуваш ли как то тебе зове?

Всичко за мене беше ти,

но защо така ме нарани?

Тъгата пак превзе моя ден,

защо ти не си до мен?

© Мирчетууу Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??