Nov 18, 2008, 10:54 AM

Беззаглавно 

  Poetry » Love
571 0 1

Погледни в моите очи...

Виждаш ли тъгата, която ти ми причини?

Вслушай се в ритъма на моето сърце,

чуваш ли как то тебе зове?

Всичко за мене беше ти,

но защо така ме нарани?

Тъгата пак превзе моя ден,

защо ти не си до мен?

© Мирчетууу All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??