28 ago 2008, 9:06

Благодаря 

  Poesía » Otra
483 0 7
Благодаря

Вселената благо се усмихна,
подарък ми направи,
богиня страстно ме обикна,
душата ми нежно погали.

И хвръкнах аз във висините,
над света смърдящ летя,
щастлив за малко сред звездите,
преди да падна пак в калта.

Че помията обратно ме зове -
на грешник тъжната съдба,
но преди полетът да спре,
на богинята аз благодаря!

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??