Aug 28, 2008, 9:06 AM

Благодаря 

  Poetry » Other
462 0 7
Благодаря

Вселената благо се усмихна,
подарък ми направи,
богиня страстно ме обикна,
душата ми нежно погали.

И хвръкнах аз във висините,
над света смърдящ летя,
щастлив за малко сред звездите,
преди да падна пак в калта.

Че помията обратно ме зове -
на грешник тъжната съдба,
но преди полетът да спре,
на богинята аз благодаря!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??