11 oct 2007, 11:23

Благодаря 

  Poesía
635 0 1
Благодаря ти, че те има,
благодаря, че си до мен.
Благодаря, че втора зима
си толкова добър със мен.
За всичко ти благодаря, любими,
направи толкова за мен.
Благодаря за всички мили думи,
аз искам винаги да си до мен!

© Усмивчица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??