11 окт. 2007 г., 11:23

Благодаря 

  Поэзия
647 0 1
Благодаря ти, че те има,
благодаря, че си до мен.
Благодаря, че втора зима
си толкова добър със мен.
За всичко ти благодаря, любими,
направи толкова за мен.
Благодаря за всички мили думи,
аз искам винаги да си до мен!

© Усмивчица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??