Oct 11, 2007, 11:23 AM

Благодаря 

  Poetry
672 0 1
Благодаря ти, че те има,
благодаря, че си до мен.
Благодаря, че втора зима
си толкова добър със мен.
За всичко ти благодаря, любими,
направи толкова за мен.
Благодаря за всички мили думи,
аз искам винаги да си до мен!

© Усмивчица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??