Благодаря, Живот, че още ме търпиш -
разсеяна и разпиляна.
Че има смисъл всеки ден. И току-виж
проблесне слънчице измамно.
Благодаря, Живот, че още ме обичаш.
Пак чакам любовта голяма.
Душата във юмрук съм стиснала.
Ала на скитане насита нямам.
© Иванка Гичева Todos los derechos reservados