26.02.2013 г., 18:48 ч.

Благодаря, Живот 

  Поезия
576 1 12

Благодаря, Живот, че още ме търпиш -

разсеяна и разпиляна.

Че има смисъл всеки ден. И току-виж

проблесне слънчице измамно.

Благодаря, Живот, че още ме обичаш.

Пак чакам любовта голяма.

Душата във юмрук съм стиснала.

 

Ала на скитане насита нямам.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??