Feb 26, 2013, 6:48 PM

Благодаря, Живот 

  Poetry
575 1 12

Благодаря, Живот, че още ме търпиш -

разсеяна и разпиляна.

Че има смисъл всеки ден. И току-виж

проблесне слънчице измамно.

Благодаря, Живот, че още ме обичаш.

Пак чакам любовта голяма.

Душата във юмрук съм стиснала.

 

Ала на скитане насита нямам.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??