19 jun 2020, 0:35

Благодаря ти 

  Poesía
258 0 2

Когато от живота си се скриеш...

когато спреш да бъдеш и човек

тогава по добре предай се на своите страхове.

И не пиши...защото ще затънеш,

не в друго а в свойте .......

Поет е този който възхвалява!?

Но не и тоз който ни кури.

Защото той е като неудобното бельо.

Не ,спрях да пиша !?Защото вярвам

че съществува и добро ,онуй което

ни събужда сутрин с едно добро.

А ако някой пак оспори 

туй що написах в този стих...

ще кажа само,Благодаря ти

че с мене ти стиха ми сподели.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Така е ,Приятелю радвам се че те имам!
    Благодаря!!!
  • Животът е толкова многолик,че всеки го вижда по свой начин.
Propuestas
: ??:??