19 jul 2018, 22:45

Благодаря ти мамо 

  Poesía
310 1 0

За мен си галещо красива топлина

помилвана от две ръце грижовни.

Като завивка мека във дъжда

за воплите в душата ми отронени.

 

За мен си нежен, женски глас,

със който ме люлееш в тишината.

В ръцете ти се сгушвах  в онзи час,

когато бурята разтърсваше стъклата.

 

За мен си любовта  потичаща като река,

от извори изстрадали, безсънни зарад мене.

Излята от Небесните недра във свежестта.

На Бог, за теб  благодаря по всяко време.

 

За мен си дар поднесен от Твореца,

жена със истинско пречистено сърце.

Блести със перлен блясък на принцеса,

в душата  ти живее чистотата на дете! 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??