17 oct 2009, 16:00

Благодаря за нощите 

  Poesía » De amor
543 0 1

Безцветно, мрачно, скучно ежедневие,                      

Лениво някак, странно безразлично,                      

А в нощите - красиво увлечение,                             

Гастрол на всичко, тайно, непривично.                  

Очаквам всеки залез с нетърпение,                      

Дъхът ми секва, устните пресъхват,                     

А разумът потъва във забвение,                             

Рисува блян, сърцето ми заглъхва.                          

Не искам да те губя, остани при мен,                                   

Обичай ме и аз ще го направя.                                

Сълза ме милва с нежен допир на сатен.     

Ти си това, което няма да забравя...

© Люба Георева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??