С молба започвам всеки нов ден
и с благодарност, че ме има,
че Бог се е смилил над мен
и сили дал ми е, като за трима.
Дарил ме е с приятели добри
и със детенце - моя радост.
Дори и в трудни, мъчни дни,
живея аз от Божията благост.
И повече да иска и не смея,
защото преходни сме на земята.
Най-важното е в нас любов да грее
и като птица волна да ни е душата.
© Надежда Todos los derechos reservados