21.06.2009 г., 19:07 ч.

Благодат 

  Поезия » Философска
772 0 2

С молба започвам всеки нов ден

и с благодарност, че ме има,

че Бог се е смилил над мен

и сили дал ми е, като за трима.

Дарил ме е с приятели добри

и със детенце - моя радост.

Дори и в трудни, мъчни дни,

живея аз от Божията благост.

И повече да иска и не смея,

защото преходни сме на земята.

Най-важното е в нас любов да грее

и като птица волна да ни е душата.

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??