8 nov 2011, 13:02

Благослов 

  Poesía » Otra
647 0 15

 

 

          БЛАГОСЛОВ

 

Сънят в очите ти залязва,

не си се още разсънил,

а аз усмихната ти казвам:

Честит Архангел Михаил!

 

Какъв ще бъде днес денят ти,

навярно ти не си решил,

но знам - закрила ще ти прати

Свети Архангел Михаил.

 

Дано, изместил сивотата,

той вече е разпоредил

да бъде слънчева душата

в деня Архангел Михаил!

 

През отговори на въпроси,

във наниз чувства подредил,

ще знаеш - благослов ти носи

Свети Архангел Михаил!

 

 

 

Посвещавам на моя скъп Рангел

и на всички именици!

© Мария Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??