БЛАГОСЛОВ
Сънят в очите ти залязва,
не си се още разсънил,
а аз усмихната ти казвам:
Честит Архангел Михаил!
Какъв ще бъде днес денят ти,
навярно ти не си решил,
но знам - закрила ще ти прати
Свети Архангел Михаил.
Дано, изместил сивотата,
той вече е разпоредил
да бъде слънчева душата
в деня Архангел Михаил!
През отговори на въпроси,
във наниз чувства подредил,
ще знаеш - благослов ти носи
Свети Архангел Михаил!
Посвещавам на моя скъп Рангел
и на всички именици!
© Мария Панайотова Все права защищены