25 mar 2012, 15:58

Благовец 

  Poesía » De amor
3640 0 69

              

 

 

               раззеленяват се

               пак бреговете смълчани,

               тревите събудени

               стръкове крехки люлеят,

               а топлият вятър

               погалил синчеца в очите ми

               благо послание

               носи от тебе...

 

               след твоите стъпки

               незрими

               полето отново

               на пролет и лято ухае,

               събират от цветните пъпки

               нектарена нежност

               и моите думи обични за тебе

               пак в стихове бели...

 

 

   http://www.youtube.com/watch?v=KSIpYBfEH-4&feature=related

 

 

            музика >  My Song For You - Bandari

 

 

 

© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??