раззеленяват се
пак бреговете смълчани,
тревите събудени
стръкове крехки люлеят,
а топлият вятър
погалил синчеца в очите ми
благо послание
носи от тебе...
след твоите стъпки
незрими
полето отново
на пролет и лято ухае,
събират от цветните пъпки
нектарена нежност
и моите думи обични за тебе
пак в стихове бели...
http://www.youtube.com/watch?v=KSIpYBfEH-4&feature=related
музика > My Song For You - Bandari
© Магдалена Костадинова Всички права запазени
сърцето ми...
андромен, не знаеш как ме докосна само..
страшно харасвам изпълненията на Юлия Фишер
по музиката на Вивалди..