27 ago 2009, 16:03

Бледи палитри 

  Poesía » De amor
661 0 1

Палитрите ми са хиляди.
По мен рисуват с остриета, не с четки.
От снежни до катранени цветове са имали,
но ни едно платно с подпис за завършек не отметнах.

Палитрите ми - виж ги в ъгъла,
паяци победоносно върху тях танцуват.
Не знам дали съм спасена или излъгана,
но всичко избледнява, когато те целувам.

27.08.2009г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Честит Празник, мила Събина - С пожелание за творчески вдъхновения и споделени мигове!
Propuestas
: ??:??