Aug 27, 2009, 4:03 PM

Бледи палитри 

  Poetry » Love
619 0 1

Палитрите ми са хиляди.
По мен рисуват с остриета, не с четки.
От снежни до катранени цветове са имали,
но ни едно платно с подпис за завършек не отметнах.

Палитрите ми - виж ги в ъгъла,
паяци победоносно върху тях танцуват.
Не знам дали съм спасена или излъгана,
но всичко избледнява, когато те целувам.

27.08.2009г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Честит Празник, мила Събина - С пожелание за творчески вдъхновения и споделени мигове!
Random works
: ??:??