6 feb 2010, 10:39  

Близост 

  Poesía » De amor
721 0 11

Кафе горещо ми направи

с няколко лъжички щастие.

Отпивам, нищо - нека пари,

обичам го горещо - ти ме палиш!

 

Очите ти са две пътеки,

понякога са тъмни,

понякога от любовта огрети.

 

Красива си,

     красива си,

           красива!

Гърдите ти до моите притискам...

По ударите на сърцата усещам,

че сме много, много близки.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??