6.02.2010 г., 10:39 ч.  

Близост 

  Поезия » Любовна
723 0 11

Кафе горещо ми направи

с няколко лъжички щастие.

Отпивам, нищо - нека пари,

обичам го горещо - ти ме палиш!

 

Очите ти са две пътеки,

понякога са тъмни,

понякога от любовта огрети.

 

Красива си,

     красива си,

           красива!

Гърдите ти до моите притискам...

По ударите на сърцата усещам,

че сме много, много близки.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??