Feb 6, 2010, 10:39 AM  

Близост 

  Poetry » Love
722 0 11

Кафе горещо ми направи

с няколко лъжички щастие.

Отпивам, нищо - нека пари,

обичам го горещо - ти ме палиш!

 

Очите ти са две пътеки,

понякога са тъмни,

понякога от любовта огрети.

 

Красива си,

     красива си,

           красива!

Гърдите ти до моите притискам...

По ударите на сърцата усещам,

че сме много, много близки.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??