31 mar 2010, 13:21

Блус със смугла тишина 

  Poesía » De amor
528 0 2

сънувам ден

търся вътрешни усещания

в които насладата дреме

халюцинирам си времето

през деня

наистина

наистина

на разстояние до чудесата

прегръщам хладния мрак

и танцуваме страдащ

страдащ от зимата блус

засипани от преспите разстояния

разтопяват пенливите залези

по телата ни дрънкалки от аромати

и коприни сметанови

тежат на земята роялена

прегръщам освободената ти реалност

и танцуваме страдащ

страдащ от зимата блус

 

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??