Mar 31, 2010, 1:21 PM

Блус със смугла тишина 

  Poetry » Love
530 0 2

сънувам ден

търся вътрешни усещания

в които насладата дреме

халюцинирам си времето

през деня

наистина

наистина

на разстояние до чудесата

прегръщам хладния мрак

и танцуваме страдащ

страдащ от зимата блус

засипани от преспите разстояния

разтопяват пенливите залези

по телата ни дрънкалки от аромати

и коприни сметанови

тежат на земята роялена

прегръщам освободената ти реалност

и танцуваме страдащ

страдащ от зимата блус

 

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??