14 feb 2017, 8:56

Блян 

  Poesía » De amor
406 1 4

Стресираш ме, думите ти пак горят,

събуждаш непознати чувства в мен,

дълбоки, истински, ... мечтани,

теб ли чаках аз до този ден.

 

Усмивка, поглед нежен, мила дума,

разби отбраната ми с лекота,

не знам дали ме искаш, но мечтая 

на твоя скут да сложа аз глава.

 

Сърцето ми трепти в очакване

да срещне твоето и заедно да затуптят

в синхрон и музика, в която да летят,

съблазан ли си моя или пък любовта.

 

Не знам, ще видим и ще разберем

дали флуидите ни ще се слеят,

поне целувките ти искам да усетя

и устните ни вечно ще горят.

 

Обичам те и искам само да усетя

парфюма ти по нежната ти кожа,

защото в нощите самотни мои

ще си представям, че съм с тебе и горя.

 

Ти моя блян си, мила, ти си любовта,

която исках да усетя за секунда,

защото аз обичах само досега,

чрез погледа ти, искам да усетя вечността.

 

 

© Борислав тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??