12 ene 2018, 10:05

Блян 

  Poesía » De amor
287 1 7

Блян

 

 

 

Събуди се оная чаровност и блян,

в тангото се докосваме страстно.

Обичам те и не чувствам свян,

отново искам да те галя сластно.

 

Дете на Бога ли си свидно,

гледам снимката и тръпна.

Огън прелива в мене видно

и погледа не мога да отдръпна.

 

От очите сълзи горещи се леят,

уханието на твоята осанка блика.

Да ме докоснат други не смеят,

жената в мене само тебе вика.

 

Този трепет от блян ме влудява.

Не ще останеш никога в забрава.

Една любов нежна ме пленява,

мислите свежи, сърцето нежност дарява.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??