БЛЯН
Бленувам те...!
В този блян те жадувам...!
Жадувам те...!
Живителна вода за съществуване...!
Съществувам те...!
В душата и сърцето си...!
Ти си душата и сърцето ми!
Обличам те...!
В ефирната одежда на любовта...!
Обкичвам те...!
С уханните цветя на обичта...!
Обичам те...!
Както обичам живота до смърта...!
Ела!
Утре ще е късно!
26 09 2015
© Надежда Борисова Todos los derechos reservados