5 dic 2008, 23:48

Бодлива любов 

  Poesía
1656 0 9


 

 

 

                                            Невярна,

                                       за тебе е призвание,

                         погубваща,

                                     за тебе е съдба

                        очите Ти

                                     не спирам да сънувам

                       и тялото ти

                         в танц със любовта…



                        Екстазът

                                     разтърсва те отново,

                        във спомена ми,

                                    толкоз неуместен…

                      И колкото

                                     не искам да си спомням,

                      аз толкоз пъти

                                     виждам го по-ясно!



                      Бодлите и

                                    са кървави и остри,

                       ръцете ми

                                    крещят при този допир…

                      Но розата

                        е толкова красива,

                      че просто нямам сили

                                   да я стъпча


                                                09.03.1999

 

© Манол Манолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??