16 ene 2022, 19:56

Бодливо 

  Poesía » Otra
237 1 3

В гората днес бодлички има.

Бодливи тръпки в душата слизат.

Бодли на шипка, бодли на круша.

Бодлив характер -

бодилче чуждо търси през лупа.

 

Бодливо цвете, ограда бодлива.

Бодлива дума, че чак горчива.

Бодливо нещо ? Дали таралеж е !?

Бодливи чувства -

недей да пазиш, изтрий от кеша.

© Ирен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??