Искам бодро на живота да гледам,
при всичките неприятности в него!
Който само се оплаква, е без победа,
животът не трябва да е сал тревога!
Не овчи възторг, безумие е това,
просто искам живота да си живея,
не всичко в света е лоша съдба,
пазя се, но без бодрост ще тлея!
© Георги Todos los derechos reservados