11 февр. 2024 г., 16:09

Бодрост 3 

  Поэзия » Другая
250 0 0

Искам бодро на живота да гледам,

при всичките неприятности в него!

Който само се оплаква, е без победа,

животът не трябва да е сал тревога!

 

Не овчи възторг, безумие е това,

просто искам живота да си живея,

не всичко в света е лоша съдба,

пазя се, но без бодрост ще тлея!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??