Feb 11, 2024, 4:09 PM

Бодрост 3 

  Poetry » Other
248 0 0

Искам бодро на живота да гледам,

при всичките неприятности в него!

Който само се оплаква, е без победа,

животът не трябва да е сал тревога!

 

Не овчи възторг, безумие е това,

просто искам живота да си живея,

не всичко в света е лоша съдба,

пазя се, но без бодрост ще тлея!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??