6 ene 2024, 21:26

Боец 

  Poesía
79 0 0

Чуй ме, скъпа душа!

Знам, че вече си уморена,

че отдавна се бориш с неща

в името да бъдеш спасена!

 

Да! Знам, че се нагърби с товар,

непосилен за твоите плещи.

Но ти си с мисия към света,

да растеш от допуснати грешки.

 

Изтощена, умислена... накъде ще поемеш?

Везните в теб не взимат страна..

граници не чертай, следвай правата- време

и изпълни се докрай с радостта.

 

Имаш мъдростта на своите еони.

Силата и мощта все още са в теб.

Няма твърди стени или барикади,

които да не прескочиш, като боец.

 

В теб въплътен е пламък Божествен,

дарен с топлина и сила Вселенска.

Пътят изминат през живота нетраен,

е твоят билет към Галактика звездна.

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??