Чуй ме, скъпа душа!
Знам, че вече си уморена,
че отдавна се бориш с неща
в името да бъдеш спасена!
Да! Знам, че се нагърби с товар,
непосилен за твоите плещи.
Но ти си с мисия към света,
да растеш от допуснати грешки.
Изтощена, умислена... накъде ще поемеш?
Везните в теб не взимат страна..
граници не чертай, следвай правата- време
и изпълни се докрай с радостта.
Имаш мъдростта на своите еони.
Силата и мощта все още са в теб.
Няма твърди стени или барикади,
които да не прескочиш, като боец.
В теб въплътен е пламък Божествен,
дарен с топлина и сила Вселенска.
Пътят изминат през живота нетраен,
е твоят билет към Галактика звездна.
© Валя Сотирова Всички права запазени