16 dic 2007, 21:08

Бог се роди 

  Poesía » Otra
899 0 19


 

В свойта бяла магия
снегът как тихичко
вали ли, вали.
Преоткривам онази
коледна стихия,
задаваща се от всички улички.

Гледаш ме с очите на дете
,
снежинки още ронят се
от красивото небе.
Слушаш ме дори унесен -
Бог се роди в св
ятост  донесен.

© Любослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??