9 oct 2009, 2:06

Богат... 

  Poesía » Filosófica
788 0 18

*          *          *


Криза дойде - всичко загубих,

имах имоти, коли и... пари,

и точно сега, взех че се влюбих,

а до днес, май... живеех дори.

Отчаях се - рухнах - стопих се,

заглеждах се страстно към... кофата вън,

отръсках глава - лицето омих си

в локвата кална - бях като в сън...

Но днес, ако можех да сметна дори

онуй, що не виждах, когато бях млад,

нещата, които не купих с пари,

щях да зная...


че съм... много богат.


*          *          *

© Валентин Желязков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??