БОГАТСТВО
Богат ли е, който има пари,
а не може да купи душа?
Не! Богат е, който има мечти
и ги следва - една по една.
Велик ли е всеки подлец,
който мачка сърцата без жал?
Днес се пъчи със чуждата слава,
утре вече е купчина кал...
Колко е беден, който няма пари,
а раздава само надежда?
Нека всеки търси този бедняк
и във честни очи да се вглежда!
© Иван Иванов Todos los derechos reservados
и ги следва-една по една.
Поздравления!