29 nov 2011, 11:43  

Най-богати! 

  Poesía » De amor
934 0 23

   

Защо да гледам в чуждия прозорец?! 

С каквото имам, съм благословен:

една врата, за хората отворена,

и през която идваш ти при мен.

 

От памтивека тъй е отредено –
парите да отиват при пари;
беднякът пък да си умира беден –
(не всички орисии са добри).

А ние с теб – от всички най-богати,
невидимо съкровище таим –
любов, голяма колкото Земята,
и път, по който двамата вървим.
 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??