Нима още не си го разбрал -
нямам нужда от скъпи предмети -
скъпи дрехи и скъпи коли,
от изкуствени скъпи букети.
Не ме блазнят пари и палати,
диаманти, сребро и бижута,
ни вили луксозни, имоти -
от всичко това нямам нужда...
ТИ си всичко! ТИ си мойте мечти! -
и небе, и море, и надежда...
Огледало са ми твойте очи,
усмивката - мойта одежда.
Твойта обич е моето "утре"!
Твоят поглед - огнището мое!
Мойта сила е мъжкото рамо!
Ръцете ти - дома и покоя!
Твойте устни са мойто легло!
Твойте думи за мен са цветята...
Само с тебе се чувствам Жена!
Само с теб съм безмерно богата!
© Светла Илиева Todos los derechos reservados