Mar 6, 2013, 8:21 PM

Богатство 

  Poetry » Love
1212 0 33

 

 

Нима още не си го разбрал -

нямам нужда от скъпи предмети -

скъпи дрехи и скъпи коли,

от изкуствени скъпи букети.

 

Не ме блазнят пари и палати,

диаманти, сребро и бижута,

ни вили луксозни, имоти -

от всичко това нямам нужда...

 

ТИ си всичко! ТИ си мойте мечти! -

и небе, и море, и надежда...

Огледало са ми твойте очи,

усмивката - мойта одежда.

 

Твойта обич е моето "утре"!

Твоят поглед - огнището мое!

Мойта сила е мъжкото рамо!

Ръцете ти - дома и покоя!

 

Твойте устни са мойто легло!

Твойте думи за мен са цветята...

Само с тебе се чувствам Жена!

Само с теб съм безмерно богата!

 

 

© Светла Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??