Пред Нея… реки от сълзи
и сърца от вселенски камбани,
ята лешояди пълзят
и отново в червено реките обагрени.
Нисък е август, в тревите замрял,
а небето - безкрайно високо…
Камбанният звън в тишината е спрял
и очаква ръката на Господ.
Небесните щъркели тръгват на път,
пак понесли иконата свята.
Светлее по изгревно тих Благослов,
а последен звънар ще е залезът.
Вино в гроздовете зрее,
препълнени пак са хамбарите с хляб.
Богородично време е…
Ново начало за кръст и разпятие…
http://www.youtube.com/watch?v=XdOY3yKPbFQ
Музика > Lisa Gerrard - Now We Are Free
© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados