27 ene 2024, 16:16  

Божествен дъжд 

  Poesía
114 3 1

Неземно е, когато слънчев дъжд вали

в короната на старата топола.

Трептящите листа в потоци от лъчи.

Невинността на истината гола.

 

Милувката на вятъра, зелените треви,

летежа на глухарчета в небето.

От този дъжд родени са мечти.

Ръката Му докоснала сърцето.

 

 

© Гедеон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??