9 jul 2007, 9:09

БОЖЕСТВЕН ГРАД 

  Poesía
464 0 2
Божествен град Елена,
звъниш с камбанен звън,
 душата ми прелива,
зарежда се отново тъй
и с птичата ти песен,
 и с цветния ти аромат,
и с калдаръма тесен,
сещам твойта вечност аз!

Каква по-хубава картина,
влюбен човек би сътворил?
Планински полъх, животворен ручей,
а хората, сърдечни, земни и добри!
Завръщам се пребогата,
със тлеещи искри,
които тихичко ще чакат,
до следващото идване, нали!!!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??