Животът е като пиеса,
куп режисьори все с намеса,
но най-отгоре е Твореца,
душата е като щуреца,
в божествения полъх свири,
загуби ли го, все го дири,
усети ли го в нея – грее,
прославя Бога и копнее.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados