20.04.2024 г., 9:07 ч.

Божествен полъх 

  Поезия
91 1 2

Животът е като пиеса,

куп режисьори все с намеса,

но най-отгоре е Твореца,

душата е като щуреца,

 

в божествения полъх свири,

загуби ли го, все го дири,

усети ли го в нея – грее,

прославя Бога и копнее.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??