Божи дар
Бог явно си е имал
друга грижа
и чак сега
с дар дари ме,
преди сърцето
да пронижа.
Губил съм се,
в градове,
гори, пустини.
Изпратих с мъка
най-близките роднини.
В предишния живот,
целунал бях сто жаби.
Сто стрели
изстрелял бях
в покоя.
За да те открия
и да чуя:
- Аз съм твоя!
Най-близка си ми ти
сега в сърцето.
Щастлив съм,
че ме Обичаш
днес, и в пътя ми
към небитието!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados