9 may 2024, 0:23

Бойко е драматичен! 

  Poesía » De humor
191 0 0

"Аз без властта на мога,

тя е моята силна дрога!

Хората да тъпча желая,

абстиненцията не трая!

 

Задоволете моя порок,

народе, защо си жесток!?

Остави ме теб да смуча,

просто в туй ще сполуча!

 

Просто дай ми шанс,

инак изпадам в транс!"

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??